Vacature: Junior content manager

Instatree levert software aan advocaten- en notariskantoren waarmee juristen juridische documenten omzetten in vraag-antwoordmodules. Het bedrijf is op zoek naar rechtenstudenten die als ‘junior content manager’ helpen bij de implementatie van de software bij nieuwe klanten.

Als junior content manager werk je samen met de senior content manager bij het omzetten van juridische documenten in vraag-antwoordmodules. In deze functie wordt zowel jouw alpha- als je bèta-brein uitgedaagd. Je maakt de beslisboom achter ieder document inzichtelijk en formuleert de juiste vragen waarmee gebruikers tot de juiste versie van het document komen. Daarnaast werk je samen met de programmeurs om de implementatie van de vraag-antwoordmodules succesvol op te leveren aan de klant.


De volgende vaardigheden zijn belangrijk in deze functie:

Exact en duidelijk communiceren
Als content manager vorm je de verbinding tussen tussen programmeur en jurist. Het is in deze rol belangrijk dat je exact en duidelijk kunt communiceren. Er is geen ruimte voor interpretatie. Met andere woorden de briefing aan de programmeurs mag niet op verschillende manieren begrepen kunnen worden.

Het grote plaatje zien
Bij het omzetten van juridische documenten in vraag-antwoord modules is het van belang dat je de grote lijnen in een overeenkomst kunt zien. Je moet na het lezen van de overeenkomst als het ware de beslisboom achter de overeenkomst kunnen zien. Dit helpt bij het bepalen van de belangrijkste vragen van de vraag-antwoord module.

Fouten ontdekken
Na de implementatie van de documenten door de programmeurs is het jouw taak om de module te controleren. Tijdens deze controle is het belangrijk om alert te zijn en eventuele foutjes van programmeurs te ontdekken.

Onafhankelijk werken
Als junior content manager is het belangrijk dat je zelfstandig beslissingen kunt nemen en dat je in staat bent om online samen te werken met collega’s die vanuit huis of op andere dagen werken. Indien gewenst is het mogelijk om ook zelf vanuit huis te werken.

Liefde voor perfectie
Instatree staat voor vooruitgang en uitmuntend gebruikersgemak. Het werk dat uit onze handen vloeit moet voor een ‘wow-effect’ zorgen bij de klant. Dit betekent dat we ook van jou verwachten dat je je uiterste best doet om met ons het allerbeste product op te leveren.

Goede beheersing van de Nederlandse (en Engelse en/of Duitse) taal
Instatree heeft klanten door heel Europa, maar het leeuwendeel is Nederlandstalig. Vloeiend Nederlands in woord en geschrift is dus een must. Engels en/of Duits zijn prés.

Wat wij bieden
– Parttime functie van minimaal 16 uur per week
– Marktconform salaris op basis van werkervaring
– Flexibele arbeidstijden
– Doorgroei mogelijkheden na afronding studie

Over Instatree
Bij het opstellen van een juridisch document worden keuzes gemaakt. Deze keuzes zijn te vatten in een beslisboom. Instatree’s software maakt deze beslisboom online inzichtelijk en geeft de gebruiker de mogelijkheid om de vragen op te stellen die bij iedere beslissing horen. Wanneer alle vragen opgesteld zijn is de module gereed voor gebruik: juristen beantwoorden de vragen en genereren daarmee precies het juridische document dat ze nodig hebben. Ze besparen hiermee minstens 80% van hun tijd per document.

Interesse? Neem contact op met alicia@instatree.io

Krijg gratis een vrijblijvende demo

Tijdens onze online demo van 30 minuten ontdekt u alle ins en outs van docbldr en kunt u vragen stellen.

Hidden
Consent(Required)

TRY IT OUT

We will set up a demo environment for you, so you can experience what it is like to generate documents with docbldr
Hidden
Consent(Required)

Request brochure

Submit the form below, and you will receive our proposition and pricing
Hidden
Consent(Required)

Why document automation is booming right now

After downloading the whitepaper, the founder of docbldr will approach you with some questions about document automation in your organization. If you do not wish to be contacted, you can indicate this.

Hidden
Consent(Required)

GET A FREE DEMO

During our 30 minute online demo you will discover all the ins and outs of docbldr and you can ask questions.

Hidden
Consent(Required)

Vraag brochure aan

Vul onderstaande gegevens in en ontvang een samenvatting van onze propositie en prijzen.

Hidden
Consent(Required)

Vraag brochure aan

Vul onderstaande gegevens in en ontvang een samenvatting van onze propositie en prijzen. 
Hidden
Consent(Required)

Bouw de digitale schil waar cliënten voor willen betalen

Na het downloaden van de whitepaper zal de oprichter van docbldr je benaderen met enkele vragen over documentautomatisering in jouw organisatie. Als je geen contact wenst kun je dit aangeven.
Hidden
Consent(Required)

Probeer zelf uit

We zetten een online omgeving voor u op zodat u zelf kunt ervaren hoe het is om met docbldr documenten te genereren.
Hidden
Consent(Required)

Krijg gratis een vrijblijvende demo

Tijdens onze online demo van 30 minuten ontdekt u alle ins en outs van docbldr en kunt u vragen stellen.

Hidden
Consent(Required)